Leiligheter Bjelovar | Topp overnatting i Bjelovar, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Bjelovar

Bjelovar er en by og sentrum av Bjelovar fylke i Kroatia. Det ligger på et stort platå i de sørlige skråningene av Bilogora i det nordvestlige Kroatia. Det er et økonomisk, kulturelt og politisk sentrum av regionen der 50000 innbyggere bor. Det er en av de yngste byene i Kroatia, dannet i 1756, etter avgjørelsen fra den østerriksk-ungarske keiserinnen Maria Theresa. Noe av det interessante er at det ble bygget som en treningsplass og har en...

Sorter etter:

Leiligheter Matic

Bjelovar

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

ved forespørsel

Leiligheter Matic ( Bjelovar)

Leilighetene ligger i den første sone i byen, gate A. Mihanovica 41. Vi har 2 leiligheter. Leilighet 1 har ca 65 m2, gjør det to soverom, stue, kjøkken og bad med toalett og korridor. Leilighet 2 er 32 m2 har stue med kjøkken og soverom og bad med toalett. Leilighetene har klimaanlegg. I hvert rom og stuen har en TV. På alle områder er tilgjengelig trådløst internett via WiFi. Leilighet 1 har 4 senger + 2 ekstra senger. Leilighet 2 har 2 senger. Byen Bjelovar ligger på et platå i den sørlige delen av Bilogora (Nordvest-Kroatia) på 135 meter over havet. Bjelovar er hovedkontoret til Bjelovar fylke, men det naturlige, kulturelle og politiske sentrum av regionen. Byen Bjelovar har et samlet areal på 191,9 km2 og administrativt omfatter 31 bosetninger. I dag har området rundt 42.000 innbyggere. Velkommen, hyggelig ferie!

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Matic

Fra sjøen > 50 km
Kapasitet 8 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Bjelovar

Bjelovar  - Våpenskjold Bjelovar er en by og sentrum av Bjelovar fylke i Kroatia. Det ligger på et stort platå i de sørlige skråningene av Bilogora i det nordvestlige Kroatia. Det er et økonomisk, kulturelt og politisk sentrum av regionen der 50000 innbyggere bor. Det er en av de yngste byene i Kroatia, dannet i 1756, etter avgjørelsen fra den østerriksk-ungarske keiserinnen Maria Theresa. Noe av det interessante er at det ble bygget som en treningsplass og har en skikkelig firkantet gate i sentrum. Fra historiske steder anbefaler vi at du besøker den barokke katedralen St. Teresa i Avila, det innebygde 1700-tallet, den største steinpaviljongen i Europa i sentralparken og bymuseet. På grunn av det veldig fruktbare landet og skogene som er rike åsene i Bilogora, driver befolkningen hovedsakelig med jordbruk, storfe, og skogbruk. Her er en lang tradisjon for melke- og osteproduksjon, så Bjelovar blir noen ganger referert til som ostebyen. Noen av de mest populære ostene som produseres her er Bilogorac, Podravac, Dimsi ... I byen kan du finne overnatting i velutstyrte rom og leiligheter i familiehusene, og i nærområdet kan du finne overnatting på gårder, som tilbyr veldig interessant landlig turisme og sunn mat. I Bjelovar arrangeres interessante kulturelle og underholdningsarrangementer som Bjelovar Fair, Teresiana, BOK fest, Doku-art og andre. Det gastronomiske tilbudet i denne regionen er rikt og veldig variert, og du vil nyte veldig velsmakende og sunn mat. Vi inviterer deg til å besøke Bjelovar og de idylliske bakkene i Bilogora og slappe av i det frodige grøntområdet og den friske luften i denne regionen. Søk etter privat innkvartering i Bjelovar og omegn. Leiligheter, rom og feriehus i Bjelovar og omegn. Velkommen til Bjelovar!

Bjelovar Værmelding
Søk etter overnatting i nærheten av Bjelovar