Leiligheter Silba | Topp overnatting i Silba, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Silba

Silba er en øy av Zadar-skjærgården i den kroatiske delen av Adriaterhavet. Det ligger helt nord i Dalmatia, på grensen til Kvarner-øyene omgitt av Lošinj, Premuda, Olib og Ist. Overflaten er 15 km2 og den har rundt 300 fastboende. Det ble først nevnt av den bysantinske keiseren Constantine Porphyrogenitus kalt Selbo på 1000-tallet. Det er to teorier der den fikk navnet sitt. I følge ett navn kommer de greske ordene Silbon (sand). I følge...

Sorter etter:

Leiligheter Marina

Silba

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 2 personer

ved forespørsel

Leiligheter Sonja Silba

Silba

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

fra 40 €

Leiligheter Marina ( Silba)

Nyt sommeren på den magiske øya fotgjengere! Øya Silba har utallige sand- og steinestrender, bortgjemte bukter, krystallklart vann og ren luft fordi biltrafikk er ikke tillatt. Leilighet Marina er helt ny, moderne og ideell for avslapning og hvile fra det travle hverdagen. Den består av en stue med et fullt utstyrt og funksjonelt kjøkken, bad med walk-in dusj og et galleri hvor er soverommet. Leiligheten har to balkonger - en i første etasje og en oppe i funksjon av soling. Foran er en gårdsplass som er tilgjengelig for gjester.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Marina

Fra sjøen 80 m
Kapasitet 2 personer

Pris ved forespørsel

Leiligheter Sonja Silba ( Silba)

Leilighetene ligger kun 100 meter fra sandstranden og 300 meter fra sentrum. Prisen inkluderer sengetøy håndklær og sluttrengjøring. Leilighetene har en terrasse med utsikt over havet og en grill på gården til din disposisjon.

Kategorisering Kategorisering - Leiligheter Sonja Silba

Fra sjøen 100 m
Kapasitet 6 personer

Pris fra 40 €

Turist guide - Silba

Silba  - Våpenskjold Silba er en øy av Zadar-skjærgården i den kroatiske delen av Adriaterhavet. Det ligger helt nord i Dalmatia, på grensen til Kvarner-øyene omgitt av Lošinj, Premuda, Olib og Ist. Overflaten er 15 km2 og den har rundt 300 fastboende. Det ble først nevnt av den bysantinske keiseren Constantine Porphyrogenitus kalt Selbo på 1000-tallet. Det er to teorier der den fikk navnet sitt. I følge ett navn kommer de greske ordene Silbon (sand). I følge den andre teorien kommer navnet fra den greske versjonen av det latinske ordet Silva (skog). Senere i middelalderen var i besittelse av byen Zadar og den venetianske republikken, og flere velstående familier til 1800-tallet, da innbyggerne kjøpte øya. Silba i den perioden var kjent for sine tre seilskuter, seilere, verdifulle og erfarne kapteiner. Den eneste bosettingen på øya som også heter Silba ligger på den smaleste delen av øya hvor det tar bare 10 minutters gange eller 600 meter fra øst til vestkysten. Administrativt hører det til byen Zadar, og det er veldig bra forbindelse med ferge og raske katamaranlinjer. De mest populære næringene på øya er turisme og tilbud om overnatting i private leiligheter, rom og fritidsboliger. Silba har mange bukter, sandstrender og rullesteinsstrender. Den viktigste bystranden er Šotorišće på østkysten av øya. Den sandede havbunnen på stranden gir en vakker turkis farge på havet, som virkelig er rent. Hele øya er en gågate, så trafikk av motorvogner er ikke tillatt. Bare tillatt kjøretøy er postmoped og kjøretøy for en distributør av vann. Vi anbefaler å besøke steintårnet Toreta - historisk monument som ligger i sentrum av byen, som tilbyr en fin utsikt over øyene rundt. Silba er et ideelt sted for barnefamilier. Store strender er ideelle for bading og soling for hele familien. Kontakt direkte eiere av leiligheter på øya Silba og tilbring en hyggelig, bekymringsløs og avslappende sommer på denne vakre øya. Privat innkvartering på øya Silba. Velkommen til øya Silba!

Silba Værmelding