Leiligheter Slavonski Brod | Topp overnatting i Slavonski Brod, Kroatia

Leiligheter og privat innkvartering Slavonski Brod

Slavonski Brod er hovedstaden i Brod-Posavina fylke i Kroatia. I følge størrelsen og viktigheten er det den nest viktigste byen i Slavonia like bak Osijek. Den ligger på den nordlige bredden av elven Sava, på grensen til Bosnia-Hercegovina, og den har mer enn 60 000 innbyggere. Det er et viktig trafikkskryss, hvor det passerer viktige internasjonale veier, jernbane og elveruter som forbinder Vest- og Sørøst-Europa. Bosetningene i denne delen...

Sorter etter:

Rom Levicki

Slavonski Brod

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 17 personer

ved forespørsel

Rom Kolonija

Slavonski Brod

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

ved forespørsel

Rom Magnus

Slavonski Brod

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 19 personer

ved forespørsel

Rom Levicki ( Slavonski Brod)

Levicki rom ligger i gågaten i sentrum av Slavonski Brod, på en diskret beliggenhet som ligger bare noen få meter fra torget naljepšeg i Kroatia. Rom Levicki sin kvalitetsinnredning og tjenester gir den beste komforten for utmattelse. I fem komfortable rom i vårt tilbud tilbyr vi overlegen kvalitet hvile og vi garanterer fullstendig tilfredshet. Alle rommene er nylig utstyrt med eget bad. Rommene er utstyrt med TV, air condition, minibar, telefon, gratis internettilgang, hårføner ... Kom og se selv.

Kategorisering Kategorisering - Rom Levicki

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 17 personer

Pris ved forespørsel

Rom Kolonija ( Slavonski Brod)

1. Vi leier to-roms leilighet i lang tid. Egnet for byggefirmaer og andre grupper som kommer inn i Sl. Brod. 2. Lei 2 soverom for en lengre periode med eget kjøkken, bad, balkong, internettilgang, rommene er fullt møblert. Prioritet er gitt til feltarbeidere eller menn. Telefon: +385 35 491 238 Mobil: +385 92 292 0952. Utstyr: TV, seng. skrivebord, stol, adsl. Tilgjengelighet: På kjøkkenet, bruk på badet

Kategorisering Kategorisering - Rom Kolonija

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 6 personer

Pris ved forespørsel

Rom Magnus ( Slavonski Brod)

Magnus Youth-rom for natten, vi er svært nær generelle sykehus og markeder. Vi har 8 rom, hvorav 3 rom med dobbeltseng, 2 rom er trippel, 2 enkeltrom og 1 singel. Vi tilbyr også bed & breakfast. I huset vårt har vi plass til 50 personer for å organisere mottakelser, presentasjoner og møter.

Kategorisering Kategorisering - Rom Magnus

Fra sjøen 10 km
Kapasitet 19 personer

Pris ved forespørsel

Turist guide - Slavonski Brod

Slavonski Brod  - Våpenskjold Slavonski Brod er hovedstaden i Brod-Posavina fylke i Kroatia. I følge størrelsen og viktigheten er det den nest viktigste byen i Slavonia like bak Osijek. Den ligger på den nordlige bredden av elven Sava, på grensen til Bosnia-Hercegovina, og den har mer enn 60 000 innbyggere. Det er et viktig trafikkskryss, hvor det passerer viktige internasjonale veier, jernbane og elveruter som forbinder Vest- og Sørøst-Europa. Bosetningene i denne delen av Kroatia langs Sava-elven var bebodd i forhistorisk tid, for 2000 år siden var en gammel romersk bosetning Marseille. I dag er Slavonski Brod en moderne by full av levende liv, og i det siste er fokuset på utvikling av reiselivs- og servicenæringer. Innkvartering i byen tilbys på hotell, men også i private leiligheter, rom og feriehus, hvilken pris er mye mer akseptabel. Det er kåret til den vakreste byen i Kroatia, på utvalget av det kroatiske turistrådet i 2009. Det er et kulturminne - Brod festning fra 1700-tallet, som er det største og viktigste festningsmonumentet på det kontinentale Kroatia. Vi anbefaler å besøke hjemmet til Ivana Brlić Mažuranić, en verdensberømt forfatter for barn på hovedtorget, en av de største og vakreste i Kroatia. Etter en lang tur langs bredden av elven Sava, kan sult tilfredsstilles på mange restauranter som tilbyr ekte deilige slaviske spesialiteter og viner. Vi inviterer deg til å besøke denne gamle slaviske byen, reservere din ideelle leilighet eller rom og oppdage alle de skjulte sjarmene fra Slavonia og det kroatiske fastlandet. Rimelig privat innkvartering i Slavonski Brod. Leiligheter, rom og feriehus i Slavonski Brod billigere opptil 40%. Velkommen til Slavonski Brod!

Slavonski Brod Værmelding
Søk etter overnatting i nærheten av Slavonski Brod