Personvern og vilkår for bruk

Nettstedet leiligheterkroatia.com og alle dens addon-domener (heretter kalt side) behandler den personlige informasjonen av brukerne av dette nettstedet med respekt og konfidensialitet og under loven, og tar alle skritt for å sikre at personopplysninger blir lagret trygt. Ta kontakt hvis du har spørsmål eller kommentarer om våre policyer og bruksvilkår for din personlige informasjon.

Bruk av informasjon

Vi kan bruke informasjonen når du besøker, registrerer eller bruker tjenester på nettstedet for å kontakte deg for din mening om våre tjenester, og noen ganger for å informere deg om viktige oppdateringer og nye tjenester. Når vi har mottatt din tillatelse, kan vi også bruke informasjonen din til å kontakte deg om detaljene til andre tjenester som vi tilbyr.

Forespørsler

Etter at du har kontaktet eieren av boligen, vil vi sende deg en e-post med en liste over overnattingssteder som kan være av interesse for deg. Du kan fortsette å motta minst en e-post per år. Du kan alltid avslutte abonnementet på denne tjenesten ved å klikke på lenken nederst på hver e-post.

Innsamlede data

For å hjelpe oss med å utvikle og forbedre tjenestene våre, kan vi analysere informasjonen som samles inn for å identifisere mønstre som kan brukes til å forbedre vår markedsføring.

Beskytte dataene dine

Vi bruker strenge sikkerhetstiltak for å beskytte din personlige informasjon og forhindre utlevering til tredjepart uten din tillatelse. Våre datalagringsenheter oppbevares i et sikkert anlegg med begrenset fysisk tilgang, og vi bruker en brannmur og andre tiltak for å begrense elektronisk tilgang. All innsamlet informasjon er strengt begrenset til våre ansatte og vårt kontor. Data blir lagret i en rimelig periode eller så lenge loven foreskriver.
Vilkår og betingelser for bruk

Nettsted leiligheterkroatia.com og alle dens addon-domener (heretter kalt nettsted) er privat eiendom. Ved å bruke dette nettstedet godtar du disse vilkårene og betingelsene for bruk.

Personlig bruk

Nettstedet kan bare brukes til å se eller komme med henvendelser til eiere om ferieboliger. Bruk til noe annet formål bortsett fra for å søke på overnatting, informere om overnatting eller foreta en reservasjon, er strengt forbudt. Når du sender henvendelser, blir din e-postadresse lagret i vår database og vi vil sende deg minst en e-post per år til kommersielle formål. Du kan alltid avslutte abonnementet på denne tjenesten, og e-posten din blir slettet fra vår database.

Nøyaktighet av informasjon om eiendom og eier

Nettstedet kan ikke garantere nøyaktigheten av informasjonen i dette tilfellet, priser, bilder og annen informasjon tilgjengelig på nettstedet vårt, som legges inn av eiere av boliger selv. Presis informasjon om overnatting (overnatting, priser, reservasjoner og bilder) er eierne av innkvarteringen. Nettstedet bekreftet ikke nøyaktigheten av hver annonse, så gjestene anbefales å sjekke riktigheten av data som er oppgitt av eierne av overnattingsstedet ved å kontakte dem. Eieren av nettstedet bærer intet ansvar dersom informasjonen om boligen ikke samsvarer med den faktiske situasjonen. Dette nettstedet annonserer bare privat innkvartering på Kroatias territorium.

Byrde

Nettstedseieren kan ikke holdes ansvarlig for tap eller skade som er påført dette nettstedet. Nettstedet er ikke forpliktet til å tilby refusjon eller erstatning for tapene du kan lide ved å leie bolig fra eiere av boligen (leietakere).

Opphavsrett

Innholdet og programvaren på dette nettstedet er beskyttet av copyright. Med unntak av personlig bruk, kan innholdet ikke brukes eller kopieres uten skriftlig forhåndsgodkjenning. All uautorisert bruk av materiale på dette nettstedet kan bryte bestemmelsene i loven om opphavsrett og relaterte rettigheter (NN br. 167/03 i 79/07) og andre forskrifter i Republikken Kroatia.

Koblinger til tredjeparts nettsteder

Dette nettstedet kan inneholde lenker til andre selskaper eller enkeltpersoner. Disse koblingene er bare for din informasjon, og nettstedet er ikke ansvarlig for nøyaktigheten av informasjonen eller innholdet på disse nettstedene. Hvis du bestemmer deg for å få tilgang til noen av nettstedene til tredjeparter som er tilknyttet dette nettstedet, gjør du det helt på egen risiko.

Endring av forhold

Nettstedseieren forbeholder seg retten til å endre disse bruksvilkårene og andre forretningsbetingelser uten forhåndsvarsel.